--> Луцьк втрачає туристів через позицію «Укрзалізниці» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьк втрачає туристів через позицію «Укрзалізниці»

0
-4
Луцьк втрачає туристів через позицію «Укрзалізниці»
Через неефективне сполучення Луцька з Києвом, обласний центр Волині втрачає значну кількість туристів.

Про це йшла мова під час обговорення програми розвитку туризму у місті Луцьк у 2019 – 2020 роках, пише "Вголос".

Начальник управління туризму та промоції Луцької міськради Катерина Теліпська зазначила, що значна кількість туристів до Луцька прибуває з Києва. Але Луцьк має незручне залізничне сполучення з столицею, що негативно впливає на розвиток туристичної сфери.

Головний спеціаліст відділу туризму Волинської ОДА Стас Ольшевський заявив, що у Волинській ОДА вже зверталися до керівництва "Укрзалізниці" з проханням змінити графік руху потяга Київ – Ковель, який прибуває до Луцька в 5 годині ранку і наразі є єдиним потягом, котрий з’єднує Луцьк та Київ.

"Ми писали два листи на "Укрзалізницю". Але не отримали ні позитивну, ні негативну відповідь. Питання зависло. Крім того, область не дуже дбає про туризм. Обласна рада виділила нам лише 50 тисяч гривень фінансування. Це нічого. Ми мусимо за власний кошт їздити на різні конференції”, – зазначив він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні