--> На Волині суд відпустив наркоторговця. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині суд відпустив наркоторговця. ФОТО

0
-4
На Волині суд відпустив наркоторговця. ФОТО
У Нововолинську суд відпустив під заставу 88 тисяч гривень торговця наркотиками, який був під вартою.

Про це повідомляє "Буг".

Нагадаємо, затримали чоловіка, який продавав амфетамін у Нововолинську. Влітку 2018 року він був затриманий правоохоронцями після проведення контрольних закупок. В ході здійснення обшуків у помешканні знайшли пакетики з білою порошкоподібною речовиною, які зберігали у морозильній камері, поряд з м’ясом.

Чоловіка обвинувачують у вчиненні злочину за частиною 1, 2 статті 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Наркоторговець мав спеціальні ваги, розфасовував амфетамін по пакетиках та збував, робив по місту “закладки”. Один грам цієї наркотичної речовини в Нововолинську коштує 250-300 гривень.

Прокурор після винесення обвинувачення просив суд про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, мотивуючи тяжкістю злочину. Бо чоловік може переховуватись від суду, незаконно впливати на свідків, перешкоджати кримінальному провадженню іншим чином, вчинити інше кримінальне правопорушення.

Торговця наркотиками взяли під варту на 60 днів, потім термін продовжили, бо ризики, які виправдовували застосування такого виду запобіжного заходу не зменшилися, обвинувачений може переховуватись від суду та вчиняти нові кримінальні правопорушення.

Разом з тим він міг внести заставу у розмірі 88 100 гривень. Мати наркоторговця скористалася такою можливістю та внесла заставу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні