--> На Волині масово хворіють на кір | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині масово хворіють на кір

0
-3
На Волині масово хворіють на кір
У Старовижівському районі на кір захворіло майже три десятки людей.

За оперативними даними в районі за 10 місяців 2018 року зареєстрували 29 випадків захворювання на кір, із них 16 випадків – це діти до 17 років, інформує Старовижівська РДА.

Завідувач районного лабораторного відділення Михайло Дяченко доповіді зазначив, що в районі спостерігається прогнозований епідемічний підйом захворюваності на кір, який пов’язаний із низьким охопленням профілактичними щепленнями дітей та циклічністю цього захворювання.

За оперативними даними в районі за 10 місяців 2018 року зареєстрували 29 випадків захворювання на кір, із них 16 випадків – це діти до 17 років.

Серед захворілих 8 – нещеплені проти кору, 8 мають по 1 щепленню, 12 мають по 2 щеплення, 16 хворих госпіталізували, інші лікувались амбулаторно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні