--> «Побачення з телебаченням»: волинян запрошують на відверту розмову із зірками. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Побачення з телебаченням»: волинян запрошують на відверту розмову із зірками. ФОТО. ВІДЕО

0
6
«Побачення з телебаченням»: волинян запрошують на відверту розмову із зірками. ФОТО. ВІДЕО
Для тих, кому набридли нудні інтерв’ю в студії зі штучними емоціями, «12 канал» пропонує переглянути унікальну програму «Побачення з телебаченням» з Наталкою Войтович за підтримки АЗК «WOG».

Ідея шоу належить режисеру Анастасії Каспрук та відомій волинській телеведучій Наталці Войтович. Нестандартна програма не має жодного аналога на Волині.

Унікальність програми полягає в тому, що команда телевізійників запрошує гостей на побачення з оберемком цікавезних запитань, вона їде в гості до відомих особистостей всеукраїнського масштабу.

Гостями шоу стають відомі співаки, артисти театру, кіно, щоб глядачі «12 каналу» мали змогу наблизитися до зірок українського шоу-бізнесу та дізнатися подробиці їхнього творчого шляху й особистого життя.

Наталка Войтович не боїться ставити героям гострі запитання про гроші, особисте життя, про що думають, ким надихаються і що ховають за зачиненими дверима.

Невимушена атмосфера вулиці або домашнього інтер’єру дозволяє глядачу, як доброму товаришу, вливатися до простої та безпосередньої бесіди.

Першою, до кого завітали на побачення, була заслужена артистка України Наталка Карпа. Співачка відкрила глядачам знаково-інтимні для неї місця у Львові.

Наталці Войтович вже вдалося «сходити на побачення» з такими відомими особистостями, як Костянтин Грубич, Анатолій Бондаренко, Надія Матвієва та Сергій Калантай.

І це лише початок! Наступні програми будуть ще більше дивувати ексклюзивними подробицями зіркового життя, а гості програми приємно дивуватимуть.

Цікаві розмови із зірковими гостями українського шоу-бізнесу в програмі «Побачення з телебаченням» доступні на YouTube «12 каналу».

Або ж вмикайте телевізор у суботу о 20.00 та в неділю о 10.00 чи 21.00 на «12 каналі».



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні