--> Волинські спортсмени здобули першість на кубку Європи з козацького двобою. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські спортсмени здобули першість на кубку Європи з козацького двобою. ФОТО

0
0
Волинські спортсмени здобули першість на кубку Європи з козацького двобою. ФОТО
У Польщі на Кубку Європи з козацького двобою із восьми волинських спортсменів семеро здобули призові місця.

За підсумками змагань українська команда здобула перше місце, пишуть «Волинські новини».

Змагання відбулися 9 листопада в місті Плоцьк. Участь у них взяли більше 200 спортсменів, які представляли такі країни: Україна, Росія, Кіпр, Італія, Румунія, Болгарія, Ліван, Азербайджан, Туркменістан, Марокко, Польща.

Командні місця призерів такі: 1 – Україна, 2 – Італія, 3 - Румунія.

На міжнародні змагання з Волині поїхало восьмеро спортсменів, які ввійшли в національну збірну, розповідає голова обласної федерації козацького двобою Олександр Кулаков. Він каже: кваліфікацію пройшли дев’ятеро, але через особисті обставини один не поїхав.

Голова Волинської федерації козацького двобою Олександр Кулаков розповів, що ці змагання були дуже високого рівня.

«Конкуренція була потужна, спортсмени були одними з кращих зі свого регіону, тому сутички були запеклі та видовищні. В Україні такого досвіду не отримаєш. Також після змагань ми влаштували для дітей екскурсію», – поділився тренер.

Серед переможців – Станіслав Михальчук, він здобув золоту медаль.

«У мене було 4 поєдинки з представниками Італії, Польщі та України. У фіналі в сутичці я зійшовся з українцем та переміг його удушливим прийомом», – розповів спортсмен.

У першому поєдинку срібний призер Артур Лихач травмував руку, втім, це не зупинило його, він продовжив змагання і отримав почесне друге місце.

«Попадалися дуже досвідчені спортсмени, особливо з Румунії. Мій опонент був професійним бійцем, у себе вдома він завойовував пояси на професійних змаганнях. На останніх секундах я програв йому задушливим прийомом, хоча по очках ішли на рівних», – каже спортсмен.

За підсумками змагань золото здобули Роман Гусак, Станіслав Михальчук, Ілля Сломінський, Андрій Протасюк; срібні медалі виграли Владислав Кесарелі, Артур Лихач; бронзу отримав Юрій Коливанюк. Загалом сім медалей – у волинських спортсменів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні