--> У Росії висміяли Ілона Маска за «відсталі» технології | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Росії висміяли Ілона Маска за «відсталі» технології

6
3
У Росії висміяли Ілона Маска за «відсталі» технології
Російські вчені стверджують, що будують ракету, здатну долетіти до Марса і навіть далі.

Росія будує ракету з ядерним двигуном, яку можна буде використати для космічних місій на Марс і за його межами, пише «Уніан».

Про це заявив голова «Дослідного центру імені М. В. Келдиша» Володимир Кошлаков. За його словами, ракета зможе приземлитися на Марсі, а потім знову вилетіти в космос вже через 48 годин.

Кошлаков, який спеціалізується на теплопередачі і математичному моделюванні, каже, що російські вчені працювали над ракетою з ядерним двигуном з 2009 року.

За його словами, у ній використовується «унікальна» система тяги, яка до цього часу була лише фантастикою.

«Місія на Марс можлива у дуже недалекому майбутньому. Але це не самоціль. Наші двигуни можуть стати основою для цілої низки космічних місій, які зараз здаються науковою фантастикою», – сказав російський вчений, додавши, що чіткого графіка готовності неймовірної ракети немає.

«Багаторазове використання – це пріоритет. Ми повинні розробити двигуни, які не будуть потребувати налаштування чи ремонту частіше, ніж раз на 10 польотів. Також через 48 годин приземлення з космосу ракета повинна бути готовою до нового польоту. Це те, чого потребує ринок», – пояснив Кошлаков.

За його словами, ядерні ракети зможуть доставляти астронавтів в потрібні точки швидше, ніж будь-який інший космічний апарат з тих, які зараз в розробці. Нові дослідження на мишах показали, що тривалі космічні подорожі будуть мати серйозні наслідки для здоров’я. І тому вчені говорять про те, щоб відкласти міжпланетні польоти людей.

Кошлаков же каже, що системи, які російські вчені розробляють зараз, «особливо перспективні у міжорбітальних і міжпланетних польотах». Адже, як стверджує він, ядерна ракета може долетіти до Місяця за кілька днів, а до Марсу – за сім чи вісім місяців.

При цьому, він назвав США головним російським конкурентом. А винахідника і бізнесмена Ілона Маска він розкритикував за використання «застарілих технології», яким не місце в майбутньому космічних подорожей.

«Маск створив свою ракету на основі старих, давно розроблений і використаних двигунів. Він діяв як підприємець: взяв готове, випробував рішення і успішно його застосував», – сказав Кошлаков.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І будуть вони на тій ракеті мишей на Марс відправляти
Відповісти
Вірити в цю маячню,себе не поважати.Що ці "мокшенці"можуть створити?Нічого.Воронеж завмер...
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас:
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/kurs-dollara-v-ukraine.html
Відповісти
Вы реально представляете что творится в стране?!
Мне кажется нам подсовывают какие то не настоящие статьи и мы часто не читаем информацию из первых рук.
Перебрав много источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где вижу что журналисты показывают хоть какую то картину жизни в которой живем.
Очень важно в наше время отбирать качественные СМИ.
Вот еще одна топовая статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/posevnoj-kalendar-dlya-ukrainy/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю ТВ Ящик!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно руководству страны. А мы это потребляем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые новостные сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте нежелательные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/kakoj-budet-v-noyabre-2017-goda-pogoda-v-ukraine.html
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/magnitni-buri-v-lipni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/prognoz-pogodi-u-lvovi-na-2019-rik.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/magnitni-buri-u-zhovtni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/prorotstvo/prorochestva-ot-izvestnyx-ekstrasensov-i-astrologov.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/pravila-dorozhnogo-ruxu-ukra%D1%97ni.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні