--> На Волині відзначили школярів, які допомогли упіймати злочинця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині відзначили школярів, які допомогли упіймати злочинця

0
4
На Волині відзначили школярів, які допомогли упіймати злочинця
У Володимирі-Волинському поліцейські вручили подяку гімназистам за допомогу у розкритті злочину.

Про це пише Володимир Медіа.

Сьогодні відбулася загальногімназійна лінійка у Володимир-Волинській гімназії імені О.Цинкаловського, на якій, крім підбиття підсумків навчального процесу, перемог у спортивних змаганнях, конкурсах, відбулося нагородження учнів за досягнуті успіхи.

Хлопчаки були свідками злочинну, а саме, як зловмисник розбив вікно в автомобілі та викрав звідти барсетку. Дітвора не розгубилася та почала переслідувати злочинця. Завдячуючи їх кмітливості та сміливості, правоохоронцям по гарячих слідах вдалося упіймати злодія, на рахунку якого, як виявилося, був не один нерозкритий злочин.

Вручаючи нагороди та м’ячі, Михайло Петрович подякував дітям за те, що не розгубилися та зуміли миттєво прийняти вірне рішення. Побажав усім гімназистам успіхів в навчальному процесі та перемог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні