--> У Ковелі «на гарячому» зловили серійних злодіїв. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі «на гарячому» зловили серійних злодіїв. ФОТО

0
6
У Ковелі «на гарячому»  зловили серійних злодіїв. ФОТО
У Ковелі поліцейські затримали двох серійних злодіїв.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

В результаті проведення оперативних заходів співробітники Ковельського відділу поліції затримали за вчинення низки крадіжок двох місцевих жителів. Їх обґрунтовано підозрюють у скоєнні щонайменше 10 кримінальних правопорушень, передбачених ст. 185 Кримінального кодексу України.

Зловмисників затримали на місці скоєння злочину, під час крадіжки із гаража місцевого держпідприємства лісового господарства. Злодії викрали автозапчастини на суму майже 2 тис. грн.

Поліцейські встановили, що, затримані 23-річний та 25-рінчий правопорушники, причетні також до скоєння серії крадіжок на території Ковеля та селища Люблинець. Зловмисники обкрадали гаражі, підсобні приміщення громадян та підприємств, як правило, шляхом пошкодження замків чи даху. Викрадене перевозили мікроавтобусом «Hyundai».

Незаконно здобуті речі зловмисники переважно здавали на брухт, інструменти, здебільшого, залишали собі. Під час огляду гаражного приміщення та за місцем проживання чоловіків поліцейські вилучили частину викраденого майна та марихуану. Транспортний засіб вилучили на арешт майданчик Ковельського відділу поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні