--> Зона розваг для малюків у «Промені»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зона розваг для малюків у «Промені»*

0
1
Зона розваг для малюків у «Промені»*
Ви знаєте, що в дитячому комплексі «Смугастий носоріг» знаходиться особлива, неповторна та найкраща зона для крихіток.

Ви запитаєте чому? Тому що це місце зроблене з великою любов‘ю та немає аналогів навіть в Україні. Неймовірне наповнення та казкові декорації, здивують будь-якого малюка.

Наші будиночки - це мила копія справжнього дорослого будинку.

В середині кожен оформлений тематично. Наприклад : будиночок кафе, будинок машиніста, будиночок фей , а будиночок снів- тільки в нас крихітки можуть так зворушливо перепочити після веселих ігор.
В такому просторі діти не тільки граються а і фантазують , пізнають, розвиваються.

Ми подбали щоб іграшки були найкращими безпечними та дуже цікавими.

Нещодавно у нас з’явився Новий захоплюючий мега конструктор - це втілення мрії кожного малюка. Діти розвивають образне мислення, в той же час активно проводять час. Можуть відчути себе справжніми архітекторами, та потрапити у нову кольорову пригоду , яка поза сумнівом піде на користь їх інтелектуальному розвитку.
Крихітки дуже полюбляють наш яскравий та веселий лабіринт з сухим басейном , батутом та гірками. Це місце в яке завжди хочеться повертатися.

Ми подбали щоб іграшки були найкращими, безпечними та цікавими.

Конструктори LEGO , які вже давно заполонили планету та іграшки французького бренду Battat є фаворитами наших маленьких гостей. Не дивно , адже кожен виріб створено з урахуванням вікових потреб та особливостей дитини.


Лялькові будиночки , кухня , залізна дорога американського бренду Kidkraft - найкращий подарунок від «Смугастого носорога» маленьким жителям Луцька.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні