«George’s Club» презентує шеф-кухаря*

1
3
«George’s Club» презентує шеф-кухаря*
Завжди важливо знати в лице ворога, героя і того, хто готує для тебе їжу. Тому ми вирішили не приховувати найцінніше і з задоволенням знайомимо вас із людиною, яка до деталей знає, що лежить у вашій тарілці, якщо ви їсте у George's Club.

Отже, представляємо вам шеф-кухаря George's Club. Саме вона посилає вам компліменти «від шефа», підглядає за вашими вдоволеними обличчями з-за барної стійки і задоволено потирає руки, якщо ви повертаєтесь до її закладів знову і знову.

Вона сформувала меню, в якому кожен знайде улюблену страву. Піца та бургери, легкі салати і морепродукти, ситні страви щойно з грилю та смачні закуски – все майстерно приготоване під контролем та з натхненням.

Тому, обов’язково запам'ятайте це обличчя і не забудьте посміхнутися, коли наступного разу зайдете на третій поверх РЦ «Промінь» в George's Club.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рeспeкт цій людині.Знаємо іі смачну кухню,будeмо приходиди знову і знову.Дякуємо за вишукані страви.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні