У луцькому «СІТІ ПАРКУ» – оновлена галерея

0
-2
У луцькому «СІТІ ПАРКУ» – оновлена галерея
У 4/8 Gallery, що розміщена на території «СІТІ ПАРКУ», оновили експозицію.

Художником став львівський графіті-художник Nikita Viska. Експозиція має назву “Automatic writing by phantom limb” (Автоматичне письмо фантомною кінцівкою), - пише ІА Конкурент.

«Nikita Viska – львівський графіті-художник, чия мистецька практика будується на постійній імпровізації, де імпровізація – це мистецтво, продукт митця, як результат постійного, уважного і ризикового проживання кожного життєвого моменту. Імпровізація – це мистецтво виходу за рамки часу, розчинення в ньому, ототожнення себе з ним, також з місцем, поверхнею для роботи та контекстом», – повідомили на сторінці 4/8 Gallery.

До того ж написали, що імпровізація має під собою велике підґрунтя: в цьому випадку це синтаксис, пунктуація та орфографія мистецької мови, яка є відображенням розвитку, пошуку і роботи митця на своєму шляху.

«Місце, час, процес, матеріал і особистість митця є єдиними речами, які формують кінцевий результат, який завжди буде знаходитися у полі експерименту та постійного внутрішнього і зовнішнього діалогу, і завжди буде непередбачуваним та захоплюючим», – йдеться у дописі на сторінці галереї.

Також там додали, що техніку «Автоматичне письмо» було сформульовано як доступ до несвідомого, що виникає в особливих станах свідомості. Пізніше автоматичне письмо, як і інші подібні явища (автоматичне музикування, автоматичний малюнок), стало застосовуватися як засіб самовираження в мистецтві сюрреалізму.




Оновлена галерея вже чекає відвідувачів та поціновувачів графіті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні