Юні волиняни здобули перемогу на Всеукраїнському конкурсі

0
-1
Юні волиняни здобули перемогу на Всеукраїнському конкурсі
Учасники любительське об'єднання "Ренесанс" Рожищенського РД «Просвіта» здобули перемогу в V Всеукраїнському дистанційному конкурсі «Пізнайко збирає друзів».

Юні "ренесансівці" разом зі своїм керівником, методистом по народній творчості Марією Поліщук, представили свою колективну роботу «Ружа» у техніці писанкарство в номінаціїї декоративно прикладне мистецтво.

Анастасія Середа, Маргарита та Матіос Ван-вейк, Софія Богачова, Софія Антонюк, Стас Заріцький, Назар Поліщук, Лєра Буднікова, Єва Саприкіна, Нікіта й Каріна Сівєрови, Владислав Грицюк, Катерина Ліснічук отримали звання лауреатів І премії.

Ще четверо учасників нагороджені спеціальними призами – 15% знижкою на передплату дитячого журналу "Пізнайко" на 2019 рік.
Марія Поліщук нагороджена подякою та кубком фестивалю.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні