--> «Санкційні списки не включають в свій перелік ключових державних осіб», – волинський нардеп | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Санкційні списки не включають в свій перелік ключових державних осіб», – волинський нардеп

3
-2
«Санкційні списки не включають в свій перелік ключових державних осіб», – волинський нардеп
Народний депутат України Ігор Гузь розповів, що майже ніколи санкційні списки не включають в свій перелік ключових державних осіб.

Не дивлячись на те, що зазвичай в санкційні списки не включають перших осіб держави, політик Юлія Тимошенко наголошує, що Петра Порошенка немає в санкційних списках Росії. Про це сказав Ігор Гузь 9 листопада в ефірі ток-шоу «Протилежний погляд live», - пише ІА Конкурент.

Хоча нардеп дивується, чому під санкції не потрапили такі бізнеси Порошенка, як «Рошен» та «Ленінська кузня», чому там немає олігарха Ігоря Коломойського, який фактично в Дніпрі розгортав дуже серйозно антиросійську діяльність.

«Разом з тим для Юлії Володимирівни це подарунок. Адже тепер на кожен закид вона буде казати, що президента там немає, а вона є . Тому думаю, що вона в виборчій риториці це буде застосовувати, що вона включена в список і її не любить Путін та Російська Федерація – чудовий подарунок», - додав Ігор Гузь.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підтвердження необізнаності Гуся!!! Перших осіб не можуть включити у такі списки, бо з ними треба вести діалог і перемовини і це всім відомо окрім піарнику і популісту Гусю! Ганьба!!!
Відповісти
Гузь нормальний парень, сьогодны був в мому дворы виступав. Все правлиьно каже, то лише придурок може його не сприймати.
Відповісти
І мене в тих списках немає)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні