У Володимирі хочуть реорганізувати ЖЕК

0
-1
У Володимирі хочуть реорганізувати ЖЕК
У Володимирі-Волинському планують реорганізувати комунальне підприємство житлово-експлуатаційної контори № 1.

Про це пише Буг.

На 29-му засіданні сесії міської ради обранці громади міста проголосували проект рішення про реорганізацію комунального підприємства Володимир-Волинської житлово-експлуатаційної контори № 1 та затвердження Статуту комунального підприємства «Управляюча житлова компанія».

Зауваження до проекту рішення висловив депутат Ярослав Жук.

“Ми ліквідовуємо ЖЕК і перетворюємо на комерційне підприємство. Виникає питання: чи не буде у два-три рази підвищено тарифи”, – зазначив Жук.

Голова депутатської комісії з питань містобудування Григорій Цаль-Цалко повідомив, що з 1-го січня 2019-го року на послуги ЖЕКу не буде нараховуватися субсидія.

“Так держава спонукає населення до самоорганізації. Це в інтересах населення. Комісія підтримала. Зауважень не було”, – розповів він.

Нова компанія в ідеалі має запрацювати вже з 1-го січня 2019 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні