У селі Заболоття відкрили пам'ятну дошку Василю Гею. ФОТО

2
7
У селі Заболоття відкрили пам'ятну дошку Василю Гею. ФОТО
У селі Заболоття Любомльського району Волині відкрили пам’ятну дошку уродженцю села, відомому українському письменнику Василю Гею.

Це відбулося у п’ятницю, 9 листопада, у місцевій школі, повідомляє Кордон.

На урочистість зібралися учні місцевої школи, односельці та родичі майстра літературного слова, гості. Школярі та педагогічний колектив підготували зворушливу літературно-музичну композицію, під час якої декламували твори Василя Гея та виконували пісні на його слова.

Право урочисто відкрити меморіальну дошку учасники зібрання доручили першому заступнику голови облради Олександру Пирожику та голові Любомльської райради Миколі Сушику, а освятити — благочинному Любомльського району, настоятелю парафії Архистратига Михаїла отцю Віктору Возняку. Пам’ять письменника вшанували хвилиною мовчання.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гей це хто?
Відповісти
Хіба не УЛЫБНУЛО!??
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні