Зворушлива історія 86-річної лучанки, яка прийшла стерилізувати підкинуту їй кицьку

0
4
Зворушлива історія 86-річної лучанки, яка прийшла стерилізувати підкинуту їй кицьку
У Луцьку 86-річна бабуся прийшла у клініку стерилізувати підкинуту їй кішку.

Зворушливу історію оприлюднили на сторінці Громадської організації "Спільний дім" у "Фейсбуці".

Допис подаємо без змін:

Сьогодні ми вам розповімо добру і зворушливу історію не про котиків, а про Людину. На фото - Людина Степанида Михайлівна. Їй 86 років і у неї є киця.

Прийшла у клініку "Кіт Леопольд". Маленька, сухенька, у руці тримає папірець, на якому їй намалювали, як ту клініку знайти.

Принесла кицю. Кицю Степаниді Михайлівні підкинули. Вона живе у неї в квартирі. Двічі за рік народжувала, кошенят бабуся роздавала. А зараз вирішила стерилізувати. "Сказали, що у вас в клініці таке можна зробити", - каже.

І питає: "Скажіть, скільки то коштує. Я або назбираю, або позичу, скільки треба" (старається не заплакати).

Яна Коханюк, власниця клініки, сказали, що кицю стерилізують безкоштовно. Степанида Михайлівна розплакалася і сказала: "Ні. Я все одно вам щось залишу".

Кицю стерилізували, все добре. Степанида Михайлівна "умудрилася" залишити в клініці 50 гривень. Дуже відмовлялася брати сумку для киці, яку Яна їй подарувала, побачивши, що кицю вона возить у пакеті. Взяла, лише погодившись, що киці так краще.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Вона приносить себе в жертву»: у Луцьку може закритись ветеринарна клініка

Такі люди, як Степанида Михайлівна не дають втратити віру в доброту.
Знаєте, які головні висновки з цієї історії?

Якщо старенька, сухенька бабуся, яка живе на невелику пенсію, не читає мудрих статей в інтернеті зрозуміла необхідність стерилізації і знайшла для цього можливість - соромно молодим людям з різноманіттям доступу до інформації давати киці таблетки чи примножувати кількість приплодів.

Якщо жінка у 86 років знаходить в собі сили турбуватися про живу істоту, віддаючи їй останнє - соромно сильним і здоровим "рятувати" кошенят, підкидаючи під клініку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні