Поліція не оприлюднювала прізвища підозрюваних у стрілянині в Луцьку

0
-7
Поліція не оприлюднювала прізвища підозрюваних у стрілянині в Луцьку
Головне управління Національної поліції в Одеській області спростувало інформацію ЗМІ про розшук осіб, які можуть бути причетні до смертельної перестрілки у Луцьку.

Про це повідомляє інформаційне агентство "ВолиньPost" з посиланням на ІА "Волинські новини".

Вперше інформацію про розшук 7 осіб, їх імена, фото та адреси опублікував інформаційний портал міста Южний. Згодом її поширили і волинські ЗМІ.

Проте ні на сайті ГУНП Одеської області, ні на офіційній Фейсбук-сторінці поліції знайти таку інформацію не вдалось.

Начальник відділу комунікації ГУНП в Одеській області Любов Гордієвська зазначає, що структурні підрозділи поліції області не отримували вказівки та не давали доручення поширювати вищезгадану інформацію.

«Всі інформаційні повідомлення, які поширюють наші прес-офіцери на своїх сторінках, проходять затвердження відповідно до офіційної процедури. Вищезгадану інформацію про розшук я бачу вперше, доручення її поширювати відділ комунікації не надавав», – зазначила Любов Гордієвська.

Станом на 13.35 повідомлення видалили з порталу міста Южний.

Нагадаємо, 5 листопада близько 14:30 на автомийці у Луцьку зчинили стрілянину. Одна людина загинула, двох постраждалих госпіталізувала «швидка». Очільник патрульної поліції Волині Олександр Вовченко повідомив, що на автомийці сталась перестрілка, нападники втекли. У місті та області оголосили план «Перехоплення».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У мережі з'явилось відео з луцької автомийки, де трапилася перестрілка. ФОТО. ВІДЕО 18+

Також стало відомо, що загиблий під час стрілянини на луцькій автомийці - уродженець Любомльського району Волині. Згодом правоохоронці оприлюднили фотографії автівок, на яких втекли нападники.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні