Три дні свята, два iPhone Х та літри пива: «Карабас Барабас» святкує п’яту річницю*

0
-1
Три дні свята, два iPhone Х та літри пива: «Карабас Барабас» святкує п’яту річницю*
П’ять років тому у Луцьку відкрили унікальний заклад – броварню «Карабас Барабас», де варять справжнє крафтове пиво та проводять чимало драйвових концертів й вечірок. Відсвяткувати річницю вирішили гучно: протягом трьох днів на гостей чекатиме чимало сюрпризів та цінних подарунків.

П’ятирічний ювілей «Карабаса Барабаса» святкуватимуть з 13 по 15 грудня. Для лучан та гостей міста підготували чимало сюрпризів та приємних подарунків.

Так, броварня розіграє серед постійних відвідувачів два новенькі iPhone Х. До речі, стати власником нового гаджету можна двома способами: за допомогою соцмереж та завдяки частому відвідуванню закладу.

Протягом місяця усі, хто смакував улюбленою їжею та смачним пивом у броварні «Карбас Барабас» та має чек від 500 гривень може стати потенційним власником телефону. Для цього необхідно залишити на звороті чеку свої контакти: ПІБ та номер телефону й прийти на вечірку 13 грудня о 22:00 (вартість входу – 50 гривень). На гостей, окрім головного подарунку, очікує ще чимало призів, безкоштовного пива та неймовірна руханка від Time Machine project.

Другий iPhone Х розіграють під час вечірки 15 грудня. Для того, аби взяти участь у розіграші необхідно буде підписатися на сторінку «Карабас Барабас» в Інстаграмі, позначити в коментарях друзів, зробити репост та прийти на день народження закладу. До слова, розважатиме гостей у цей вечір тернопільський гурт LOS COLORADOS (вартість квитка при попередньому продажі – 100 гривень, у день концерту 150 гривень). Початок свята о 22 годині.

Цікаву програму підготував «Карабас Барабас» й на суботу, 14 грудня. На гостей чекає багато конкурсів та подарунки - «безліміти» на пиво власного виробництва.

Тож усіх лучан та гостей міста запрошують разом відсвяткувати п’яту річницю «Карабаса Барабаса».
Більше інформації про програму та розіграші – у соціальних мережах закладу.

Бронювання столиків на річницю за телефоном: 066 600 400 2.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні