У волинське озеро випустили 916 кілограмів коропа. ФОТО, ВІДЕО

0
5
У волинське озеро випустили 916 кілограмів коропа. ФОТО, ВІДЕО
У озеро Пісочне Шацького району випустили рибу.

Вдругий раз у водойму випустили 916 кілограмів коропа, пише Район.Шацьк.

Зариблення озер Шацької ОТГ відбувається в рамках реалізації Регіональної екологічної програми «Екологія 2016-2020».

Традиційно свідками події стали представники Шацької ОТГ, керівництво санаторію «Лісова пісня», депутат облради Олександр Пирожик, працівники Шацького національного природного парку, активісти та члени громадської організації рибалок сіл Гаївка та Мельники, які фінансово долучились до зариблення озера.

Відповідно в цьому році з обласного бюджету на програму із зариблення озер виділили 100 тисяч грн., ще по 20 тисяч грн. виділили з бюджету Шацької ОТГ та Шацького району. Ще 60 тисяч грн. назбирали активісти громадської організації рибалок-любителів Шацького району. Саме за кошти останніх і зариблювали двічі озера Люцимер, Чорне та один раз – Пісочне.

На черзі – використання коштів обласного, районного та селищного бюджетів. Жителі сіл та рибалки-любителі надіються, що зі збільшення риби вирішиться проблема по замуленні та заростання озера.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні