Лучанин хоче вибити стіну у будинку, аби мати вихід на проспект Волі

1
7
Лучанин хоче вибити стіну у будинку, аби мати вихід на проспект Волі
У луцькому будинку чоловік хоче вибити стіну і мати вихід просто на проспект Волі, не маючи при цьому відповідного рішення суду.

Проти такої забаганки лучанина вситупають і мешканці будинку, повідомляє інформаційне агентство «ВолиньPost».

Як розповіла голова ОСББ «Центральне-Луцьк» Аліна Поліщук, конфлікт між мешканцями будинку на проспекті Волі, 12 та фактичним власником квартири Іваном Нідзельським триває вже кілька років. Самим же помешканням володіє його дружина Людмила. Чоловік здійснив реконструкцію квартири у торгово-офісне приміщення, отримавши згоду від кількох мешканців і натомість пообіцявши зробити ремонт у під’їзді. Цього люди не дочекалися й донині.

Коли квартира стала торгово-офісним приміщенням, волинянин зробив вихід зі свого вікна у двір, хоча люди виступали проти цього і судилися. Проте Феміда залишала позови без розгляду. З усіма скандальними питаннями розбирається не сам Нідзельський, а довірена особа чоловіка – Віталій Поліщук.

Тепер же Іван Нідзельський має намір влаштувати вихід на центральну вулицю міста. Однак для цього необхідно «захопити» стіну сусіднього приміщення, де донедавна розташовувався ломбард.

«Він б’є на те, що це місця загального користування. У 60-70 роках у будинку дійсно був наскрізний вихід, там сиділа консьєрж, проте згодом у всіх будинках вихід зробили лише в двори. Усі мешканці категорично проти того, аби з будинку був ще один вихід, їм достатньо під’їзду. Поряд знаходяться гральні заклади і люди побоюються, що молодики тепер заходитимуть у будинок», - зауважила Аліна Поліщук.

«Представник Нідзельського грозився вибити двері ломбарду. 25 жовтня у будинок прийшли люди в будівельній формі і сказали, що будуть ламати стіну. Представники ломбарду попросили не вчиняти ніяких дій до виселення. 2 листопада туди знову привезли робочих. Вони відбили штукатурку і під’їзді і зняли коробку з дверей. Ми підозрюємо, що будуть вибивати стіну. Тому ми написали заяву у поліцію про незаконні будівельні роботи», - додала вона.

Правоохоронці, своєю чергою, запевнили, що без рішення суду ніяких будівельних робіт розпочинати не мають права.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А там всі магазини поробили з квартир і поробили виходи на вулицю.Зараз суди на тій стороні в кого більше бабла!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні