У Луцьку муніципали покарали порушників паркування

3
7
У Луцьку муніципали покарали порушників паркування
Інспектори Департаменту муніципальної варти Луцька на проспекті Соборності та на вулиці Кравчука виявили порушників паркування.

Про це повідомляється на сторінці муніципальної варти у «Фейсбуці».

«Власники автівок залишили своїх чотирьохколісних на зелених зонах та пішохідних доріжках, чим порушили п.п. 2.5.5.1.7. «Правил благоустрою міста Луцька». З усіма порушниками інспектори департаменту провели роз'яснювальну роботу, після чого склали адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП», - йдеться у дописі.

Пункт 2.5.5.1.7. «Правил благоустрою міста Луцька» свідчить про те, що заправляти, ремонтувати, здійснювати заходи з догляду за транспортними засобами і механізмами на прибудинкових територіях, газонах, берегах річок, ставків, на пішохідних доріжках, тротуарах, у парках, скверах тощо, а також пересуватися транспортними засобами по тротуарах, пішохідних доріжках, газонах, квітниках, інших зелених зонах міста та паркувати на них транспортні засоби заборонено.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То ці довбні штрафують навіть людей які рідину омивача скла заливають під капот?!
Відповісти
Нехай проїдуться по Львівській,тут теж вистачає "експертів" з паркування,особливо біля гастроному "наш край",і по тротуарі їздять,на тротуар заїзджають через пішохідний перехід бо там зроблено заниження для "візочників",і машинами майже під двері магазину зупиняються
Відповісти
Молоді 11 - два д#біла на бусах постійно стають на пішохідних доріжках
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні