--> У Луцьку муніципали складатимуть протоколи за порушення правил паркування | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку муніципали складатимуть протоколи за порушення правил паркування

0
-3
У Луцьку муніципали складатимуть протоколи за порушення правил паркування
Працівників департаменту муніципальної варти уповноважили складати протоколи про адмінправопорушення за неправильне паркування транспортних засобів.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 7 листопада.

Нагадаємо, департаментру муніципальної варти виділили 160 тисяч гривень на евакуацію транспортних засобів, які неправильно припарковані у Луцьку.

Члени виконкому ухвалили зміни до рішення виконкому щодо уповноваження посадових осіб щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення.

На підставі звернення департаменту муніципальної варти юридичний департамент підготував новий проект рішення. У зв’язку із набранням чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів», пропонували уповноважити посадових осіб департаменту муніципальної складати протоколи про адміністративні правопорушення за частинами 3-5 ст. 152-1 КУпАП (порушення правил паркування транспортних засобів).

«Внести зміни до рішення виконавчого комітету від 24.01.2018 № 47-1 «Про уповноваження посадових осіб щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення», а саме:

- уповноважити складати протоколи департамент муніципальної варти міської ради – за статтями 150-152, ч. 3-5 ст. 152-1, 154, 156, 159, 160, 175-1, 183, 185-1, 186-5 КУпАП», - йдеться у проекті рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні