--> У Луцьку витратять мільйон гривень на святкування у 2019 році | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку витратять мільйон гривень на святкування у 2019 році

0
5
У Луцьку витратять мільйон гривень на святкування у 2019 році
Понад мільйон гривень планують витратити на фінансування заходів державного, обласного, місцевого значення у Луцьку наступного року.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 7 листопада.

Члени виконкому погодили проект Програми фінансування заходів державного, обласного, місцевого значення у місті Луцьку на 2019 рік. Термін реалізації програми – 2019 рік, обсяг фінансування – 1,18 мільйона гривень.

До переліку завдань та заходів програми увійшли: День міста (на проведення пропонують передбачити 598 тисяч гривень); професійні свята (180 тисяч); вшанування пам'яті загиблих під час виконання завдань антитерористичної операції на сході України, виготовлення пам'ятних знаків (100 тисяч); ювілейні дати (75 тисяч); святкове засвічення головної новорічної ялинки Луцька та ялинок у мікрорайонах міста (55 тисяч); новорічно-різдвяні свята (35 тисяч); День захисника України, річниця заснування УПА, День українського козацтва (20 тисяч); День Незалежності України (18 тисяч); день вшанування пам’яті лучан, які загинули під час антитерористичної операції на сході України (12 тисяч); вшанування пам'яті жертв Другої світової війни (День Перемоги) (10 тисяч). На решту заходів передбачатимуть фінансування в обсязі від 1 до 7 тисяч гривень.

Як повідомила начальник відділу зв’язків з громадськістю Олена Макарова, бюджет програми у 2018 році становив 940 тисяч гривень. На кожен із заходів програми складають розпорядження міського голови і бюджет видатків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні