--> «Обурений від бездіяльності луцької влади», - Андрій Покровський про стрілянину на Набережній | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Обурений від бездіяльності луцької влади», - Андрій Покровський про стрілянину на Набережній

8
4
 «Обурений від бездіяльності луцької влади», - Андрій Покровський про стрілянину на Набережній
Депутат Луцькради Андрій Покровський прокоментував стрілянину в обласному центрі Волині, яка відбулася у понеділок, 5 листопада.

Слова обурення він опублікував на сторінці у "Фейсбуці".

Подаємо текст без змін та правок

"Вчорашня стрілянина у Луцьку - це чіткий сигнал, що ми повертаємося в 90-ті, коли існувало єдине право сили, а не сила права. Тому я закликаю керівників УСІХ правоохоронних органів оперативно провести розшукові заходи, розібратись у ситуації та покарати винних!

Також я глибоко обурений від бездіяльності луцької влади. Можете запитати: до чого тут мерія, адже розслідування належить до компетенції правоохоронців? Справа в тому, що в Луцьку ухвалена програма «Безпечне місто», яка передбачає встановлення відеокамер на автошляхах та в місцях скупчення людей, як це вже зробили Тернопіль, Львів чи Київ. Її втілення розпочав покійний міський голова Микола Романюк, проте після його смерті чинна мерія саботує її виконання, чим полегшує життя злочинцям.

Як депутат міської ради та член її бюджетної комісії я вимагаю перейти від пустослівних обіцянок та належно фінансувати заходи, спрямовані на попередження злочинів і правопорушень. Міська рада не має спрямовувати кошти на створення і підтримку комунальних підприємств, а повинна фінансувати програму «Безпечне місто» в числі першочергових!

Те, що вчора не постраждали прості мешканці, дорослі чи діти, це просто щастя. Але все ж загинула людина, тому ця ситуація не має нікого заспокоювати!

Гарантування безпеки громадян є однією зі стратегічних цілей Громадянського Руху «СВІДОМІ», засновником якого я є. Тому я продовжуватиму лобіювати виділення бюджетних коштів на встановлення сучасної системи відеоспостереження в місті для захисту простих громадян.

Використання сучасних засобів при реалізації програми «Безпечне місто» дозволить суттєво зменшити рівень злочинності, зменшить кількість актів вандалізму, крадіжок та розбійних нападів, забезпечить своєчасну фіксацію порушень правил дорожнього руху і підвищить безпеку на дорогах, посилить протидію можливим терористичним актам.

Безпека лучан – понад усе!", - йдеться у дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що пан виступив і прокоментував бо сам боїться таких розборок, бо має рильце теж в пушку
Відповісти
Пустоцвіт з даною командою, яка діє в Луцькраді все тільки грабують і деребанять між своїми депутатами, їхнім депутатам можна все, ділянки по декілька гектарів, відбирати бізнес в других підприємців на свою користь і т.д., ніяк не нажруться
Відповісти
Переживає за свої баблішки .
Відповісти
Те що влада в місті не найкраща то це факт.
Але до чого тут до них приплітати кримінальні розбірки ?
Відповісти
Може дурило краще про те що на дорогах у Луцьку робиться виступи, лучан вже на переходах ставлять бляхарі, а поліцаї соплі жують, їм пофіг, бороди відрощують.
Відповісти
Заради землі продажу під виглядом без оплатної передачі ,наприклад "Зелене шосподарство" по вул.Рівненська ціна 4 000 000 $ передано без оплатної? Дозволена аварійний транспорт маршрутні таксі хабар ? Все за готівку хабар працює міська рада уточнюю -не працівники ,а депутати Укроп керує ляшковцями і всіма продажними - словом корупціяу росквіті тому і бандитизм процвітає.
Відповісти
поліція -герой лише над самогонщиками та фулюганами ?..
Відповісти
Ті бандити під крилом укропУ те все і роблять! Давно відомі зв'язки Палиці з тими угрупуваннями, грошима їх підкормлює. То Балабеник, то Аслан... савпадениє?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні