У селі під Луцьком три роки немає світла

1
0
У селі під Луцьком три роки немає світла
У селі Рованці Луцького району не проведені лінії електропередач.

Мешканці запевняють, що затягує роботи підрядник - підприємство "Волиньобленерго", йдеться у сюжеті 12 каналу.

Працівники підприємства розпочали роботи у серпні цього року. Проте, невдовзі зупинили. Мешканці одного з будинків, що на території цього житлового кооперативу, не дали згоду на прокладання комунікацій через свою ділянку.

"Вони почали будувати, вони от збудували лінію і он там мала бути точка приєднання, в селі там, біля зупинки. Там наші добрі сусіди, майбутні сусіди, які практично заблокували роботу працівникам обленерго, що не дали нам сюди провести світло", - кажуть місцеві мешканці.


Директор із технічних питань ПрАТ «Волиньобленерго» Володимир Перчук розповідає, що роботи призупинили саме через цю відмову.

Люди жаліються, що будівництво цього року не продовжиться.

Втім, Володимир Перчук запевнив, що підприємство працює цілий рік, а прокладання ліній електропередач у селі Рованці розпочнеться через два - три тижні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трішки не правильно . Ці люди що заблокували , вони не є членами нашого кооперативу , у них все добре - світло є . І через їхню ділянку не прокладалась лінія . Лінія прокладалась по вулиці загального користування .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні