На Волині покарали чоловіка, який обікрав автомийку

0
11
На Волині покарали чоловіка, який обікрав автомийку
У Нововолинську на вулиці Луцькій обікрали мийку.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

На початку грудня 2017 року не судимий раніше молодик розповів своєму раніше уже судимому за крадіжку товаришу про порядок роботи автомийки на вулиці Луцькій у Нововолинську, засоби охорони та кількість виручки, яка може знаходитися у закладі, дістав балаклави, які унеможливили б упізнання злочинців, та пообіцяв допомогти зі збутом здобичі.

Уночі 09 грудня раніше судимий зловмисник прихопив із собою співучасника, гумову палицю й макет пістолета та проникнув у приміщення автомийки. Побивши оператора мийки гумовою палицею та погрожуючи йому убивством, молодики заволоділи грішми в сумі 4420 грн., мобільним телефоном та ключами від автомобіля «ОРЕL VECТRA», на якому і втекли з місця пригоди.

Спільник взявся продати украдене авто, але не встиг його збути.

Вироком Нововолинського міського суду раніше судимого молодика визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 187 та ч.2 ст. 289 КК України, й призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Його спільнику, який щиро розкаявся у скоєному, призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку.

Кримінальне провадження щодо співучасника нападу на автомийку перебуває на розгляді в суді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні