На Маневиччині вилучили чималу партію бурштину

1
4
На Маневиччині вилучили чималу партію бурштину
У селі Розничі, що на Маневиччині, під час обшуків знайшли бурштин.

Про це повідомили у Маневицькому відділі поліції.

В рамках проведення досудового розслідування кримінального провадження внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за фактом незаконного придбання або збуту майна, завідомо здобутого злочинним шляхом, працівники Маневицького ВП ГУНП у Волинській області 5 листопада в двох господарствах жителів с. Розничі Маневицького району, провели санкціоновані обшуки.

Під час обшуків вилучили каміння ззовні схоже на корисну копалину загальнодержавного значення бурштин–сирець.

За попередньою інформацією незаконний видобуток бурштину – сирцю здійснювався на території Рівненської області, а в подальшому був перевезений на територію Маневицького району з метою обробки.

За цим фактом проводиться досудове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Промоніторте ще хтось -скільки за остаані роки вилучають бурштину -на митниці, у когось цілими мішками. Питання -ДЕ ДІВАЄТЬСЯ ВЕСЬ ВИЛУЧЕНИЙ БУРШТИНН? Якби цей бурштин ішов в держказну -Україна вже б давно розрахувалась з МВФ ще й самі б кредити іншим країнам давали. Чому ніхто цього не висвітлює? Де розслідування?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні