У Ковелі психічнохворий чоловік вкрав із магазину джинси

0
6
У Ковелі психічнохворий чоловік вкрав із магазину джинси
У Ковелі психічнохворий чоловік викрав із магазину джинси.

Про це йдеться в ухвалі суду від 30 жовтня цього року, - пише Район.Ковель

У матеріалах справи говориться, що 7 вересня 2018 року близько 8 години п’яний чоловік зайшов до магазину «Євро секонд-хенд», який знаходиться у Ковелі на бульварі Лесі Українки, 42-г. Одягнувши на себе джинси, він попрямував на вихід, однак його спробувала зупинити працівниця торгівельного закладу. Неадекватний місцевий житель вибіг з приміщення магазину, але його особу невдовзі було встановлено.

За фактом викрадення джинсів, які вартують 72 гривні 96 копійок, поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 КК України (Грабіж), що карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

В ході досудового розслідування з’ясувалося, що підозрюваний, згідно довідки Ковельського МТМО, перебуває на обліку у лікаря психіатра з приводу емоційно нестабільного розладу особистості зі схильністю до суїцидальних демонстрацій.

Враховуючи ці обставини, слідча поліції звернулась до суду із клопотанням про призначення амбулаторної судово-психіатричної експертизи, яке суд задовольнив, залучивши до її проведення лікарів-експертів Волинської обласної психіатричної лікарні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні