--> У Луцьку мешканці багатоповерхівки незаконно «захопили» територію біля будинку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку мешканці багатоповерхівки незаконно «захопили» територію біля будинку

1
1
У Луцьку мешканці багатоповерхівки незаконно «захопили» територію біля будинку
У Луцьку мешканці двох квартир першого поверху багатоквартирного житлового будинку №8 по вулиці Стрілецькій самовільно захопили прибудинкову територію з обох сторін будинку.

Про це на платформі "Відкрите місто" написала користувач Ніка Ніка.

Жінка зазначила, що ніхто інший не може скористатися своїм законним правом вільно пересуватися прибудинковою територією, оскільки зведені височезні паркани. Один з парканів ще й повністю перекриває пожежний проїзд до будинку.

"На прохання мешканців показати дозвільні документи, що підтверджують "законність" захоплення даної території (якщо такі є), одна з власниць квартири реагує агресивно, висловлюючись до всіх інших в грубій формі нецензурними словами. У випадку якщо такі документи все ж таки виготовлені, прошу розглянути законність їх виготовлення, оскільки має бути письмова згода всіх мешканців багатоквартирного житлового будинку, якої ніхто не надавав!" - йдеться у повідомленні.

Про проблему сповістили управління розвитку підприємництва та реклами, департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку та відділ державного архітектурно-будівельного контролю, однак вона досі залишається відкритою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І хвалені муніципали,чи вони з такими високими парканами бояться воювати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні