--> На Волині виявили 38 нелегалів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині виявили 38 нелегалів

0
3
На Волині виявили 38 нелегалів
Протягом жовтня цього року Управління Держпраці у Волинській області спільно з представниками фіскальної служби, пенсійного фонду, нацполіції, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування провели 21 інспекційне відвідування.

За результатами проведеної роботи виявленно 38 неофіційно оформлених працівників.

Про це повіомляють в Управлінні держпраці у Волинській області.

За порушення трудового законодавства та допуск працівників до виконання роботи без належного оформлення трудових відносин, суб’єктів господарювання буде притягнуто до відповідальності.

Управління Держпраці вкотре нагадує про відповідальність у вигляді штрафних санкцій у розмірі 111,6 тисяч гривень за кожного неоформленого працівника.

Також звертає увагу роботодавців на неприпустимість допуску до роботи найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин.

Довідково: згідно розпорядження КабМіну від 05 вересня 2018 р. №649-р. проводяться спільні заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні