Спалений автомобіль і стрілянина: уродженець Донбасу намагався вбити лучанина

2
4
Спалений автомобіль і стрілянина: уродженець Донбасу намагався вбити лучанина
На Рівненщині взяли під варту чоловіка, підозрюваного у замаху на вбивство лучанина.

Про це повідомляє прес-служба поліції у Рівненській області.

Повідомлення про те, що до рівненської лікарні медики «швидкої» доставили пораненого чоловіка, надійшло до поліції 27 жовтня. Потерпілого виявили біля польової дороги поблизу села Городок Рівненського району.

За попереднім оглядом у чоловіка, яким виявився 41-річний мешканець Луцька, лікарі виявили поранення, схожі на вогнепальні.

У рамках кримінального провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) поліцейські оголосили чоловіка у розшук.

Поблизу села Хотинь у лісосмузі поліція виявила спалений автомобіль «BMW 320D», яким рухалися безвісти зниклий рівнянин та лучанин.

Оперативники з’ясували, що обидва чоловіки раніше судимі за майнові злочини і товаришували між собою. Того дня вони зустрілися неподалік дамби села Городок із іще одним чоловіком, який теж під’їхав на авто.

Між ними виник конфлікт, у ході якого останній почав стріляти. 41-річний поранений чоловік зумів втекти. Діставшись до польової дороги, зупинив пересічний автомобіль, водій якого викликав «швидку».

Лікарі діагностували у пацієнта з Волині вогнепальні поранення правого плеча та грудної клітки з обох сторін, перелом ребра, розрив нижньої долі легені, наскрізне поранення діафрагми.

У поліції вважають, що до злочину може бути причетний 44-річний уродженець Донецької області, який мешкає у селі Метків. Чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, у тому числі і автівок, розбійного нападу та збуту наркотиків.

«Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні замаху на вбивство», — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області, начальник кримінальної поліції Сергій Волков.

Крім того, вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру у незаконному заволодінні та умисному знищенні транспортного засобу «BMW» шляхом підпалу.

У рамках досудового розслідування правоохоронці також продовжують пошуки безвісти зниклого 31-річного рівнянина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Був би Сашко Білий живий таке донецьке бидло на тримало б в страхові рівненщину. Діти-поліціянти нічого не вдіють, їм котиків з дерев знімати лише. Біда, одна біда!
Відповісти
Якби такі, як Сашко Білий не займались тим, чим вони займались, тисячі життів було б збережено сьогодні, Українське суспільство не було б поділено на Захід та Схід, Українці б не дізнались, що таке війна, тому що Ваш, Оксано Сашко Білий і йому подібні для переважної більшості людей нічним не відрізняється від тих сепарів, що кликали путіна на схід. Народ уже все зрозумів, тільки надто дорогою ціною і надто пізно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні