--> ТОП-6 змін, які чекають на українців у листопаді | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ТОП-6 змін, які чекають на українців у листопаді

2
-2
ТОП-6 змін, які чекають на українців у листопаді
Окрім подорожчання газу у листопаді на українців чекає ще ряд нового.

24 телеканал зібрав усі нововведення докупи.

Ціни на газ
Це найбільше нововведення. З 1 листопада, згідно з рішенням уряду, газ для побутових споживачів Україні коштуватиме 855 гривень за 100 кубометрів замість 690. Це зростання на 23 %.

Логічно, що вартість опалення та гарячої води також зросте. Але дещо менше – на 16 %. І станеться це пізніше, не в листопаді, адже НКРЕ ще має встановити тариф на тепло і гарячу воду згідно нової ціни газу, а місцеві ради – затвердити тарифи на своєму рівні.

Паркування по-новому
З першого дня листопада на дороги в українських містах вийдуть інспектори з паркування. Вони каратимуть водіїв за порушення правил дорожнього руху, а також за несплачене або неправильне паркування. Штрафувати почнуть того ж дня. Найбільше покарання – 510 гривень.

Нові тарифи на телефонний зв'язок
З 1 ж листопада подорожчають розмови по "міському" телефону. Максимальна абонплата за стаціонарний телефон окремої лінії без погодинної оплати місцевих дзвінків зросте з 43,85 гривень до 51,3. З 1 січня 2019 року буде ще одне подорожчання – до 55,92 грн.

Втім, якщо для вас дротовий телефон вже давно не необіхність – то й проблеми немає.

ID-паспорти для всіх
З 1 листопада всі українці зможуть поміняти паперові паспорти громадянина України на пластикову ID-картку. Причому – просто за бажанням, а не у випадку втрати, пошкодження чи 14-річчя.

Втім, експерти великих черг не прогнозують. ID-картка не несе таких переваг, як біометричний закордонний паспорт. Та й процес переходу на ID-картки буде набагато плавнішим, бо вже є відповідна інфраструктура.

Житло для солдатів
З 1 листопада військових-контрактників держава забезпечуватиме комфортабельними гуртожитками або компенсацією за винаймання житла. Принаймні, це пообіцяв президент Порошенко.

Щоб розселити військовослужбовців – збудують 184 однакових двоповерхових гуртожитки майже в кожному із регіонів України.

Надати нове житло планують 23 тисячам солдатів-контрактників.

Банківська діяльність під контролем
Міністерство фінансів України запроваджує на офіційному сайті регулярну та детальну звітність щодо основних показників діяльності банків, виконання індивідуальних стратегій, а також щодо роботи з портфелями проблемних активів.

Перший такий звіт мають оприлюднити з 1 листопада.

Якщо не лінуватися – можна з легкістю відслідковувати, наскільки надійний ваш банк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас :
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/povyshenie-tarifov-na-gaz.html
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно правительству. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые новостные сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте нежелательные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/prognoz/predskazaniya/predskazaniya-nostradamusa.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні