Терміново потрібна допомога для маленької волинянки

0
-1
Терміново потрібна допомога для маленької волинянки
Восьмирічній Вікторії Павлік із села Скобелка Горохівського району необхідно зібрати 50 тисяч гривень на реабілітацію в Трускавці.

На жаль, процес збору коштів відбувається дуже повільно, а стан дитини постійно гіршає, про це ІА "ВолиньPost" розповіла мама дівчинки Леся Павлік.

У дівчинки – величезна кількість страшних діагнозів, кожен з яких звучить як вирок для згорьованих батьків. У Вікторії – дитячий церебральний параліч, подвійна гепіплигія, когнітивна недостатність, симатоматична епілепсія, субарахноїдальна кіста лобно-тім’яних ділянок обох півкуль головного мозку, внутрішня компенсована гідроцефалія.

Усі ці страшні слова приносять неабиякі страждання дитині, яка, як і інші діти, хоче бігати, гратися та насолоджуватися життям. Але наразі дівчинка не ходить, у неї трапляються епілептичні напади. Судоми почастішали.

Поки що небайдужі люди назбирали їй трохи більше, аніж 15 тисяч гривень.

«Інші назбирують мільйони, а ми сільські люди, і ніяк не можемо... А Вікусі також потрібні ті мільйони», – пише мама дівчинки.

«Складається таке враження, що люди тільки переглядають наші прохання, як кіно. Серце зжимається...», – йдеться у листі до редакції.

«Віримо і надіємось, що люди нам допоможуть», – резюмує Леся Павлік.

Реквізити для допомоги: 5168 7427 1002 1423 Павлік Леся Олексіївна (мама).

Номер телефону: 097 873 1663



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні