ПриватБанк нагородив найкращих юних економістів України*

0
6
ПриватБанк нагородив найкращих юних економістів України*
У Луцьку відбувся 14-й Всеукраїнський турнір юних економістів. До нагородження найкращих команд долучився і ПриватБанк.

Уже вчотирнадцяте розумники з усієї України з’їжджаються, аби подискутувати про майбутнє української і світової економіки, розвиток бізнесу та фінансові тенденції.

Цього року 70 найкмітливіших старшокласників приймав Луцьк.
Протягом п’яти днів тривали запеклі інтелектуальні ігри й дебати, покликані розкрити в учасниках не тільки знання економіки, але й ораторські таланти, вміння дискутувати й аргументувати свою думку.
За результатами фінальної гри переможцями стала луцька команда гімназії № 21 "Vista". Тож перехідний кубок цього року лишається в обласному центрі Волині.

Переможці та призери турніру отримали подарунки від партнера заходу - ПриватБанку. Юних економістів нагороджував директор ПІвнічно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

"Я мав нагоду бути в журі, і хочу сказати, що приємно вражений. Адже такі молоді люди, дискутують на такі важливі і серйозні теми. Ви - майбутнє нашої країни. І я впевнений, що ця перемога - лише початок", - звернувся до школярів Юрій Войтенко.

Зауважимо, що ПриватБанк підтримує формування фінансової культури у молоді. В банку діє навчальна програма ЮніорБанк, у рамках якої дітей навчають фінансової грамотності. Сотні тисяч дітей вже пройшли навчання у Бізнес-школі, побували на екскурсіях у банківських відділеннях та квест-кімнатах. Найкмітливіші стали переможцями всеукраїнської олімпіади "Фінансовий геній" та отримали кошти на навчання.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні