Пісня відомого співака з Луцька прозвучала у забороненому в Україні російському серіалі

0
-5
Пісня відомого співака з Луцька прозвучала у забороненому в Україні російському серіалі
Пісню відомого співака з Луцька Дмитра Монатіка використали режисери російського серіалу «Мажор3».

Йдеться про композицію «То от чего безума», яку відомий лучанин презентував на початку 2018 року, а відео до пісні показав людям 1 лютого, пише "Волинська правда".

Пісня Монатіка прозвучала в 4 серії, яка вийшла на екрани у четвер, 1 листопада. Творіння лучанина звучить в серіалі під час сцени з погонею двох автомобільних злодіїв.

Як відомо, у понеділок відбулась прем’єра фінального третього сезону відомого російського гостросюжетного детективно-кримінального телесеріалу «Мажор».

4 червня 2015 року Державне агентство України з питань кіно опублікувало повний список російських фільмів та серіалів, які заборонені для показу згідно закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України". До цього «чорного списку» із 162 кінокартин потрапив і «Мажор».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні