У Луцьку ще визначаться, чи давати Москвич зупинку біля Старого ринку

0
0
У Луцьку ще визначаться, чи давати Москвич зупинку біля Старого ринку
Земельну ділянку на вулиці Глушець, на якій розташована зупинка громадського транспорту, можуть віддали в оренду доньці колишнього депутата Луцької міської ради Дмитра Москвича Ользі Москвич.

Проект рішення оприлюднили на сайті Луцької міської ради вчора, 31 жовтня. Інтернет-видання "Волинь24" помилково зазначило, що рішення вже ухвалили обранці громади. Сьогодні міська рада поінформувала, що це питання розглядатимуть на наступній 49-й сесії, яка відбудеться у листопаді.

Нагадаємо, раніше землю під зупинкою орендувала Ольга Москвич. У травні 2018 року договір з нею депутати відмовились продовжувати. Нарікали обранці громади на те, що зупинка брудна і захаращена, а підприємець за багато років оренди так і не привів її до ладу.

За кілька місяців до міської ради знову звернулась Ольга Москвич. Вона попросила віддати їй в оренду 0, 04 гектара землі під зупинкою і магазином.

Однак і цього разу депутати відмовились віддавати землю в оренду. За проголосували лише 12 обранців громади. Аргументи навели ті ж.

Зауважимо, у 2008 році зупинка постраждала у пожежі.

Так, під час наступної 49-ї сесії Луцькради, яка відбудеться в листопаді, Ользі Москвич можуть затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на вулиці Глушець, 4 для будівництва та обслуговування будівлі зупинки громадського транспорту з продовольчим магазином.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні