Луцький депутат заплатить штраф за гонки на краденому мотоциклі

0
1
Луцький депутат заплатить штраф за гонки на краденому мотоциклі
Депутат Луцької міської ради Андрій Авраменко заплатить штраф за те, що не зупинився на вимогу поліцейських, коли влаштував гонки Луцьком на краденому мотоциклі Kawasaki.

Таке покарання йому призначив днями Луцький міськрайонний суд, пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Читати також: Луцькі поліцейські розповіли, як ганялись за депутатом на краденому мотоциклі

Так, днями суддя Валентина Кирилюк розглянула справу про адміністративне правопорушення депутатом міської ради, директором Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Андрієм Авраменком. Йдеться, зокрема, про те невиконання вимог про зупинку, коли Авраменко на початку жовтня на швидкості «розсікав» містом на мотоциклі Kawasaki.

У постанові, яку винесла суддя, йдеться про те, що поліцейські вимагали зупинитися, подаючи світловий сигнал синього та червоного кольору, звуковий сигнал, а також через гучномовець.

Служителі Феміди зазначають, що Авраменко щиро розкаявся у вчиненому. Зазначимо, що журналістам Інформаційного агентства ВолиньPost Авраменко узагалі сказав, що «ніякого інциденту не було».

До слова, невиконання вимог про зупинку може каратися накладенням штрафу в розмірі дев'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (153 гривні) або позбавленням права керування транспортними засобами на строк від трьох до шести місяців. Авраменку ж обрали перший варіант. Мовляв, щиро покаявся.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні