--> Нова сміттєсортувальна лінія у Луцьку може отруїти воду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нова сміттєсортувальна лінія у Луцьку може отруїти воду

0
2
Нова сміттєсортувальна лінія у Луцьку може отруїти воду
Депутат Луцькради Віктор Ящук вважає, що встановлення сміттєсортувальної лінії у районі Дубнівського житлового масиву суперечить санітарним нормам.

Про це депутат заявив під час розгляду питання про поводження з твердими побутовими відходами у середу, 31 жовтня, повідомляє інформаційне агентство «ВолиньPost».

Згідно з проектом, одним із заходів, спрямованих на вирішення сміттєвої проблеми міста є встановлення сміттєсортувальної лінії в промзоні в районі вулиць Трункіна, неподалік Дубнівського масиву.

«Лінія встановлена з порушенням санітарних норм і знаходиться в охоронній зоні водозабору. Вона може отруїти свердловини», – зазначив Віктор Ящук.

Також Ящук запропонував перенести лінію, та депутати не підтримали його пропозицію.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась зауважив, що територію становлення лінії досліджувала перевірка і жодних порушень не виявила. Натомість іншого місця у Луцьку, аби встановити сміттєсортувальну лінію, немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні