--> Луцька мерія просить Порошенка скасувати рішення Кабміну про підвищення цін на газ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцька мерія просить Порошенка скасувати рішення Кабміну про підвищення цін на газ

2
1
Луцька мерія просить Порошенка скасувати рішення Кабміну про підвищення цін на газ
Луцька міська рада проситиме в Порошенка скасувати постанову про підвищення газу.

Про це стало відомо у середу, 31 жовтня, під час пленарного засідання 48-ої сесії Луцької міської ради.

Зокрема, депутати Луцькради підготували звернення до Президента України щодо негайного скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ. Це ж звернення направлять міським радам міст обласного значення.

«Це звернення адресоване Президенту України, оскільки кожен з нас має право на доступні комунальні послуги. Це звернення про те, що Президент мусить скасувати це рішення. Ми є заручниками того, коли з підвищенням цін на газ будуть зростати ціни та електрику, опалення», - пояснив Андрій Козюра.

«У такій тяжкій ситуації зобов’язані стати на захист людей, що нас обирали, та звернутися до Президента України з вимогою припинити цей злочин над українцями, оскільки це ще одне необґрунтоване підвищення тарифів на газ та на тепло», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зробіть адекватні ціни на газ до 100 кубів одна ціна, більше ста кубів більша вартість
Поставте реальну а не політичну вартість куба газу, і відпаде потреба в субсидіях,і люди будуть менш напалювати щоб меньше платити
Відповісти
Взагалі то навіть уряд немає повноважень встановлювати ціну на газ,в нас ринкова економіка, а президент в нас по Конституції відповідає за зовнішню політику і оборону країни.Що в нас за депутати міськради,які не знають і не хочуть навіть прочитати Конституцію України?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні