--> Стирчать цвяхи і гойдалка з хрестом: показали дитячий майданчик у центрі Ковеля. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стирчать цвяхи і гойдалка з хрестом: показали дитячий майданчик у центрі Ковеля. ФОТО

2
0
Стирчать цвяхи і гойдалка з хрестом: показали дитячий майданчик у центрі Ковеля. ФОТО
Жителька Ковеля показала фото свого двору в центрі міста.

Про це Олександра Приймачук написала у групі "Я люблю Ковель" у Фейсбуці.

"Хочу показати вам двір в якому живу, який знаходиться в самому центрі міста за міською радою. Скільки пам'ятаю стільки у нас в дворі і паркуються всі кому не вистачає місця біля аптеки, то ями звичайно що будуть, але сьогодні хочу про дитячий майданчик", – йдеться в дописі.

"Мені 29 років і скільки пам'ятаю стільки він і стоїть і на сьогоднішній день від нього лише сама назва, але ні демонтовувати ні ставити новий так ніхто і не збирається. І буде скоріш за все це, до тих пір, поки якась дитина не виколе око, або не розіб'є голову об качелю, якщо і ще можна так назвати. І так почнем з дитячої гірки- я думаю коментарі тут зайві. Скрізь стирчать 10 сантиметрові цвяхи", – пише жінка.

"Далі тенісний стіл, який років так 10 вже не використовується по призначенню, а по ньому просто лазять діти і кожен раз я спостерігаю як хтось біжить з плачем бо вдарився об металевий кут. Качеля в нас це взагалі якесь чудо. Там має бути, або якийсь дерев'яний каркас, або шина від колеса, але її там або крадуть, або просто нову нікому причепити", – зазначає ковельчанка.

"Найголовніше те, що ця конструкція важить певно кілограм до 100 і діти і постійно розгойдують і не дай бог ця річ когось вдарить - це як найменше рвані рани і струс мозку. А ще в нашому дворі найкращі атракціони це залишки ремонтних робіт - старі двері біля під'їзду які прикривають яму до підвалу, бетонні круги які залишились від заміни теплотраси чи водопроводу, частини старих стовпів і це все повторюсь за рогом від міської ради не потрібно далеко йти", – скаржиться Олександра.

"Отож, шановні чиновники і начальники жеків, дуже сильно надіюсь, що ви звернете увагу і хоча б демонтуєте весь цей непотріб, не говорячи вже про нове, поки хтось не постраждав", – пише жителька Ковеля.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що ви хочите ? та норм ж норм стіл для пінгпонга особливо порадував,а взагалі нема чого плодити вишкребків) і нема очого тратити гроши на вишкребкомайданчики)
Відповісти
та в нас так в ковелі в кожном дворі..в нашому на ст. бандери 2 так взагалі майданчік для дітей розібрали на другій день після сдачи дома так и стирчать одні стовпи. і так уже скоро сорок років..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні