На Волині можуть призупинити опалювальний сезон

1
-4
На Волині можуть призупинити опалювальний сезон
У зв'язку з покращенням погодних умов у Володимир-Волинській міській раді підняли питання можливого призупинення опалювального сезону або ж внесення графіку, коли працюватимуть котельні.

Про це стало відомо під час оперативної наради 30 жовтня, пише "Буг".

Директор Володимир-Волинського теплокомуненерго Сергій Коба повідомив, що всі котельні уже працюють в економному режимі.

У цей же час міський голова Петро Саганюк наголосив, що синоптики прогнозують потепління, і тому варто розглянути можливість того, щоб котельні міста працювали лише в нічний час.

"Говорити про повне призупинення опалювального сезону ще рано. Однак якщо інші міста, такі як Нововолинськ і Ковель, призупинять, то ми теж будемо зупиняти", – зазначив Саганюк.

Скоріше за все, зараз будемо подавати тепло в нічний час, а в день – ні. Середньодобова температура складає 12 градусів, а серед мешканців ніхто не хоче платити більше, ніж потрібно", – розповів міський голова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що, ще не припинили, чогось чекають і на пргноз не дивляться? Жах! О-то влада в нас... :(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні