--> Боброва яма та смачна уха: луцька журналістка похвалилася рибним уловом. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Боброва яма та смачна уха: луцька журналістка похвалилася рибним уловом. ФОТО

1
3
Боброва яма та смачна уха: луцька журналістка похвалилася рибним уловом. ФОТО
Луцька журналістка Марія Вавринюк розповіла про свою любов до риболовлі.

Світлинами вона поділилася на власній сторінці у "Фейсбуці".

"Цей ранок розпочався не з офісу, не з пар і навіть не з кави. Моє рідне село, Горохівщина, Волинь. Дев'ята ранку, рибалка. Ми ходили на щупака й коропа", – йдеться в дописі.

"Трохи передісторії. Рибалка з мене ще та. Колись у років 10, я ходила з Ігорем, як то кажуть на рибу. Тоді тато змайстрував мені мою першу дерев'яну вудку з поплавком – винним корком", – пише журналістка.

"Я навіть витягувала нею плотички. Бувало по 8-10 штук. Потім я перейшла на вищий рівень і мені купили спінінг. Були часи, одним словом. Тепер через дев'ять років мені знову захотілось порибалити. Тільки ми вже не сиділи на одному місці. Пройшли вздовж річки кілометрів 15", – розповідає Марія.

"Там дуже гарно, особливо зранку, коли є туман. Ми ловили на твістер, блешню й воблер. Улов невеликий - два щупаки, десь 700-800 грам. Вийшла смачна уха. Скажу вам, риболовля – це класно, якщо ви не провалюєтесь у боброву яму як я. Але і це лише додає настрою", – зазначається в дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
15 км. Найдовше дефіле в адідасах)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні