Піцерія обіцяє 500 євро тому, хто за раз з'їсть метрову піцу

0
0
Піцерія обіцяє 500 євро тому, хто за раз з'їсть метрову піцу
Власник ірландської піцерії Pinheads Pizza заявив, що готовий виплатити 500 євро тому, хто зможе осилити піцу діаметром 81 см.

А ще 2 молочні коктейлі за раз, - пише gazeta.ua.

Ентоні Келлі стверджує, що ніхто і ніколи не зможе впоратися з цим викликом і каже, що близько 100 осіб намагалися, але ще ніхто не став чемпіоном з їжі. У закладі навіть є "Стіна слави" для переможців челенджу, але у даний час вона абсолютно порожня.

Репортер Dublin Live став одним із останніх, хто приєднався до довгого списку тих, хто програв. Кормаку О'Ши вдалося з'їсти лише 3 скибочки - одну чверть піци - за 35 хв. Коктейлі він випити не зміг.

Журналіст вже не раз брав участь у подібних викликах, але каже, що завдання, поставлене власником піцерії, дійсно дуже складне.

"Якщо вам не вдасться впоратися з першого разу, спробуйте ще раз і будьте готові знову зазнати невдачі. Як сказав Макгрегор після бою: "Я повернуся", - поділився враженнями журналіст.

Теги: їжа, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні