«У Луцьку прозорості бояться», - лучанка про валідатори у громадському транспорті

1
4
«У Луцьку прозорості бояться», - лучанка про валідатори у громадському транспорті
Лучанка розповіла про валідатори у громадському транспорті міста Дубай.

"Чимало волинських ЗМІ висвітлювали, як наші можновладці збирались купувати валідатори, запроваджувати "картку лучанина", - йдеться у дописі Ірини Кабанової у Фейсбуці.

"Зрештою, після багатьох місяців обговорення це все так і залишилось балачками. Дубай. Чи не кожен житель (і навіть турист) має тут отаку картку (фото нижче). Саме нею розраховуються в автобусах, метро і трамваях. Заходиш у транспорт - пікаєш. Це означає, що ти розпочав свою подорож. Виходиш з транспорту - пікаєш, що означає - ти прибув на потрібну зупинку", - зазначає лучанка.

"За другим разом з картки знімається та сума коштів, яку ти "наїздив", або фіксована сума проїзду. Усі люди свідомі та виховані і НІХТО не намагається проїхатись "зайцем". Усе чисто і прозоро. На багатьох зупинках є спеціальні автомати, де можна таку картку поповнити. Ніяких вам: "передаємо за проїзд!", "я не поїду, поки всі не заплатять". Ніяких кондукторів, які плюють на пальці, відривають тими пальцями квиточок і гордо тобі вручають", - додала вона.

"Висновок - у Луцьку такої прозорості страшенно бояться", - написала Ірина Кабанова.

Нагадаємо, у тролейбусах та маршрутних таксі Луцька хочуть ввести безготівкову плату за проїзд.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на днях побачив в маршрутці оголошення: " візьму на роботу водія міського транспорту. зарплата - до 1000 гр В ДЕНЬ" а ви - валідатори, валідатори .... та вони з налічмана ніколи не злізуть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні