Переважна більшість волинян – за сурогатне материнство. ОПИТУВАННЯ

4
-2
Переважна більшість волинян – за сурогатне материнство. ОПИТУВАННЯ
Переважна більшість читачів інтернет-видання «Волинь24» підтримує сурогатне материнство. Такі результати опитування, яке три тижні тривало на нашому сайті.

Загалом в опитування взяли участь 1026 респондентів.

Рівно 60 відсотків з них – за сурогатне материнство.

Причому дуже мало таких, які вбачають у цьому лише комерційну складову. Відповідь «підтримую, бо це спосіб заробити молодим жінкам» обрали тільки 26 людей (3%).

А 580 учасників голосування (57%) заявили про свою підтримку, мотивуючи її тим, що сурогатна мама дарує бездітним сім’ям здорову дитину.

Абсолютну байдужість до цієї теми виказали 87 респондентів (близько 8%).

Загалом 33 відсотки опитаних проти сурогатного материнства. З них 163 людини (16%) стверджують, що це суперечить їхнім моральним принципам, а 170 (17%) – не підтримують сурогатне материнство, бо вважають, що воно може зруйнувати долі батьків і дітей.

Довідково. Сурогатне материнство – це допоміжна репродуктивна технологія, при застосуванні якої жінка добровільно погоджується завагітніти, виносити і народити біологічно чужу їй дитину, яку потім віддасть на виховання іншим особам – генетичним батькам.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я дуже рада, що люди нарешті "За" сурогатне материнство. Вважаю, що суспільству нашому потрібно така послуга! Для одних це єдиний шанс заробити кошти ,а для інших мати повноцінну сім'ю! Я сама планую брати участь у програмі ось, знайшла вже гарний центр в столиці. Трохи не зручне розташування ,але гадаю воно того варте! Сподіваюся ,що зможемо купити квартиру на отримані гроші від програми!
Відповісти
Нарешті люди починають розуміти, що сурогатне материнство, це нормальне явище в суспільстві. Жінки не від легкої долі йдуть на такий серйозний крок! Я сама була змушена піти на участь у програмі, кредит який ми брали на весілля іще досі був не виплачений, а живемо ми вже 7 років і синочок є! Вирішила вступити в програму, щоб погасити усю заборгованість і сім'єю поїхати в Турцію. Знайшла здавалося не поганий центр, викликав нібито довіру. Але коли настала вагітність все почало змінюватися в гіршу сторону! Грошей, що виплачували мені щомісячно ледь-ледь вистачало на продукти. Одяг для вагітних довелося купувати в секонд-хенді. Після пологів через гучний скандал вибивала свої гроші ,і то заплатили майже в 2 рази меньше ніж обіцяли.Дуже жалкую ,що звернулася в ту клініку!
Відповісти
Сурогатне материнство, це звичайно дуже добре, але потрібно бути обережному із клініками. Зараз багато закладів наживаються на дівчатах. Бо сурогатною мамою частіше за все стають жінки не з благополучних родин. І не від гарної долі! Дівчат іноді взагалі кидають на гроші, не заплативши і копійки. Я таких історій безліч по форумах читала!
Відповісти
Я лише За сурогатне материнство. А що поробиш якщо виходу не має іншого. Лише в такий спосіб найчастіше за все можна назбирати на квартиру. Я ось зараз проходжу вже 2-й раз програму і задоволена. Клініка столична , всі витрати компенсують. І проїзд і харчування ,обстеження(тільки чеки потрібно приносити). Загалом в мене ніяких претензій не має!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні