--> У луцькому притулку для тварин катастрофічно не вистачає місць. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькому притулку для тварин катастрофічно не вистачає місць. ВІДЕО

0
3
У луцькому притулку для тварин катастрофічно не вистачає місць. ВІДЕО
У луцькому притулку для тварин "Ласка" розпочали підготовку до зими.

Нині на підприємстві є проблема із вольєрами, йдеться у сюжеті "12 каналу".

"Насправді місць для тварин катастрофічно не вистачає. Вольєри, всі які у нас є - вони є фактично в аварійному стані. Нам там не дуже комфортно проживати. Фактично всі приміщення потребують реконструкції", - розповідає директорка КП "Ласка" Наталія Рудь.

У притулку планують облаштувати близько двадцяти нових вольєрів. Зараз значна частина собак перебуває в одному великому приміщенні. Це ускладнює процес годівлі, дезинфекції та миття.

На "Ласці" не вистачає і будок. Їх допомагають майструвати волонтери. Збираються щосуботи. Вони також прибирають територію, готують їжу для тварин. Зараз собак годують м'ясними обрізками, кашами, фаршем, сосисками.

"Собаки не доїдають... У печі, яка у нас є зараз неможливо зварити більше їжі. Просто неможливо. В нас вже є схема печі, ми зараз збираємо гроші, нам допомагають люди", - додає директорка притулку.

Піч вміщатиме багато контейнерів для приготування їжі і частково обігріватиме приміщення лазарету. Вона обійдеться підприємству у 15 тисяч гривень. Щоб тваринам було тепліше, у притулку також запаслись сіном і соломою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні