У луцькому «Промені» відбувся фестиваль анімації*

0
-1
У луцькому «Промені» відбувся фестиваль анімації*
Протягом трьох днів у луцькому розважальному центрі «Промінь» відбувся масштабний фестиваль анімації «Задзеркалля».

З 26 по 28 жовтня лучанам розповідали про секрети мультфільмів. Проводили лекції та майстер-класи.

Поки на одному кінці «Променя» набиралися досвіду теоретичного та занотовували цитати відомих спікерів, на іншому презентували українську та міжнародну програми конкурсної анімації «LINOLEUM».

«Спочатку, коли увімкнули роботи конкурсантів «Лінолеуму» і вимкнули світло - стало трохи не по собі. Ці відео - не те, чого я чекала, це щось набагато краще. Спершу дивне і незрозуміле, потім все більш інтригуюче, а тоді ти просто диву даєшся, наскільки обдарованими і креативними можуть бути люди. Круто. Дякую організаторам за можливість пережити такі емоції», - прокоментувала гостя «Задзеркалля» Анастасія Лозовська.

Зокрема, організатор фестивалю «Задзеркалля» та керівник анімаційної студії «Imago» Леонід Тивонюк розповів, що захід пройшов у Луцьку вже втретє.

«Фестиваль – щорічний. Ми дуже тішимося, що у Луцьку з’являється все більше і більше людей, які цікавляться анімацією. Цього року на «Задзеркалля» приїхали гості з Києва, Рівного, Львова. Географія щороку збільшується, як і потужність спікерів», - ділиться Тивонюк.

Додамо, що організатори не забули про наймолодших любителів.
У «Смугастому носорозі», що на другому поверсіРЦ «Проомінь», для маленьких лучан проводили майстер-класи зі створення мультфільмів.



Фото Олеся Саєнко

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні