У PremierCity стартували дні польського кіно*

0
-3
У PremierCity стартували дні польського кіно*
У неділю, 28 жовтня, у луцькому ТРЦ «ПортCity» у кінотеатрі PremierCity стартували дні польського кіно. Цьогоріч спеціально обирали фільми для сімейного перегляду.

На захід завітала представник Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку Анна Бабяк-Овад.

«Сьогодні представляємо фільм сімейного плану, для молоді, дітей та дорослих. Дякую за можливість відкрити фестиваль, особлива подяку пану директору кінотеатру.

Попереду ще декілька днів польського кіно тому усіх радо запрошуємо. Кілька років поспіль Луцьк перше місто де ми відкриваємо фестиваль. Сучасне польське кіно повинно бути у прокатах по всій Україні. Заохочую вас, аби українсько-польські стосунки в області кіно лише розвивалися, поєднували та цікавили», - каже пані Анна.

Дні Польського кіно відкрили пригодницьким фільмом режисерки Марти Карвовської - «Трабли».

За сюжетом 12 річна Юлька ходить до школи- інтернату і ще ніколи не мала справжніх друзів. Починаються канікули, а разом із ними – проблеми. Юлька, замість подорожі до батьків у Канаду, потрапляє до тітки у Варшаву. У тій самій кам’яниці мешкає Олек. Коли їм до рук потрапляє карта, що веде до скарбу, починаються пригоди. Потрібно лише подолати недовіру й наважитися на дружбу.

Фестиваль польського кіно буде проходити до 31 жовтня. Квитки на фільми можна придбати у касі кінотетатру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні