Модель з Луцька розповіла, кому відпрацьовує гроші

1
1
Модель з Луцька розповіла, кому відпрацьовує гроші
24-річна лучанка Катерина Шелестюк, яка підкорює Мілан, розповіла, що заробляти модель починає лише тоді, коли відпрацює витрачені на неї гроші.

Дівчина живе у Варшаві, працює моделлю в агентстві Charme de la mode. А нещодавно вона повернулася з Milan Fashion Week, пише ІА "Волинські Новини".

Катерина зізнається, що їй дуже подобається працювати у Європі. А от Китай вона не надто любить. Працює там, бо у Європі заробити важче. Там краще розвинена модельна індустрія, а тому й більша конкуренція.

«У Китаї більше шансів, що ти повернешся додому не з порожніми кишенями. Більшість моделей їдуть в Китай з банальних міркувань – заробляти гроші. Але це дуже важка праця. Буває, працюєш сім днів поспіль без визначеного графіка, – каже вона. – Одне знімання може тривати від чотирьох до дванадцяти годин. Треба постійно працювати на підборах. У Китаї моделі рідко випадає честь працювати у взутті її розміру, зазвичай це туфлі на розмір або й на два менші».

Агентство, яке приймає моделей у Китаї, надає для них житло та купує квитки. Щотижня виділяють гроші на кишенькові витрати. Однак усі ці гроші моделі згодом треба відпрацьовувати.

«Починаємо заробляти з того часу, коли відпрацюємо витрачену на нас суму. Іноді важко відпрацювати гроші і ще й заробити. Усе залежить від сезону. Іноді є багато роботи і багато кастингів, іноді мало. Мій сезон – літо-осінь. Узимку я не працюю. Тоді у Китаї холодно, а якраз цієї пори розпочинається сезон суконь. Більшість таких знімань на вулиці. Я бережу своє здоров’я», – додає дівчина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якась водичка. Скільки відпрацьовувати згідно яких умов, контракт - нічого цього модель мабуть не обговорювала) просто молода овечечка
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні