Боксер-українець спробує здобути пояс чемпіона світу

0
1
Боксер-українець спробує здобути пояс чемпіона світу
Удосвіта в неділю українець Сергій Дерев’янченко проведе бій проти американця Деніела Джейкобса за титул чемпіона світу IBF.

Трансляцію бою можна буде подивитися на телеканалі «Інтер» 28 жовтня о 6:25 за київським часом. У Нью-Йорку бокс побачать глядачі американського каналу НВО, - передає Експрес.

До слова, Сергій Дерев’янченко отримав статус офіційного претендента на титул чемпіона світу лишень у серпні 2017 року. Це буде його перший чемпіонський бій.

Українець мав зустрітися із його чинним володарем - Геннадієм Головкіним з Казахстану. Однак, володар поясу IBF відмовився проводити обов’язковий захист у поєдинку з Дерев’янченком та у червні 2018 року був позбавлений титулу. Відтак, IBF призначив іншим претендентом екс-чемпіона світу Деніела Джейкобса зі США.

Оскільки, американець та українець тренуються в одного тренера - Адама Розьє та мають спільного промоутера - Кіта Коннолі, спочатку команди боксерів були проти поєдинку. Однак чемпіонський статус бою переважив та бійці погодилися на зустріч.

За бій в Нью-Йорку український боксер отримає рекордний гонорар у своїй професійній кар'єрі - понад 800 тисяч доларів. Приблизно таку ж суму отримає і американський претендент.

Фаворитом поєдинку вважається американський боксер. Ставки на перемогу Джейкобса приймаються з коефіцієнтом 1,50. Нічия оцінюється котируванням 21,00. А показники на успіх Дерев'янченка досягають рівня 2,62.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні